Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Οι καλύτερες Κυπριακες Σιεφταλιες της Παφου

Χρειαζούμενα
  • 1 1/2 κιλό κιμά χοιρινό
  • 1/2 ματσάκι μαιντανό
  • 3 κρεμμύδια
  • 500 γρ. μπόλια
  • λίπος αρνίσιο ή χοιρινό (προαιρετικά)
  • αλάτι
  • πιπέρι άσπρο και μαύρο κατά βούληση

Ατε να αρκέψουμεν να τα κάμνουμεν

  1. Ψιλοκόβουμε το μαιντανό και τα κρεμμυδια.
  2. Βάζουμε στον κιμά τα μπαχαρικά και τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ζυμώνουμε πολύ καλά.
  4. Πλένουμε καλά τη μπόλια με ξύδι για να μη μυρίζει και την ανοίγουμε καλά σε ένα πιάτο.
  5. Παίρνουμε λίγο κιμά και του δίνουμε ένα οβάλ σχήμα στα χέρια μας, στη συνέχεια τον τυλίγουμε με την μπόλια.
  6. Όταν τυλίξουμε όλες τις σιεφταλιές τις περνάμε σε σμίλες και τις ψήνουμε στα κάρβουνα.
Σιρνουμεν τα πάς τα καρβουνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου